Im an octopus!

Saya tidak bermaksud untuk mahu meminta puji, tapi hari ini banyak kerja sampai saya tidak sedar work station saya menjadi sebegini rupa.

20110728-112237.jpg

Berserabut fikiran saya. Kalau saya kemas, di unggar jugak balik tu.

Sepanjang minggu ini ada aktiviti lasak di offshore. Ada platform baru yang akan di ikat-masuk (tie-in) ke dalam system perpaipan yang sedia ada. Jadi, kita tidak boleh main-main sama ini gas yang datang dari laut. Kebetulan pulak, gas ini ialah gas h2s, kalau terhidu dalam kuantiti tertentu, pasti mati. Kalau tidak pun, cacat otak seumur hidup.

Btw, setakat ini, setengah hari ni, saya rasa serupa octopus sudah. Ada banyak tangan untuk buat kerja dalam satu masa.

Muka pun berminyak-minyak sudah. Haiiihhh…

PS: Banyak kerja boleh pulak update blog ya? Octopus kan. Hehe

2 thoughts on “Im an octopus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

[+] Zaazu Emoticons Zaazu.com