Growing up with Ariana

Miss her like crazy. Lagi 3 hari, baru dapat jumpa Ariana. Saya mau masa cemburu dengan saya. Dan saya rasa memang cemburu buta jugaklah masa dengan saya. Hehe.

Kemarin mum in law call. Ariana mau cakap. So saya pun layan lah. Ariana cerita dia tengok tv. Ariana cerita dia ‘mam cik’ (makan nasi). Of course saya tidak pahamlah apa dia cakap. Tapi mum in law tolong translate sebab tengah dia bercakap tu, sambil dia tunjuk tv.. Hehe. Lepas tu mum in law cakap Ariana mencium-cium telefon tu T_T.

Mencurah-curah terus air mata saya. Kesian my little miss Ariana. Ini lah paling lama saya kasi tinggal dia. Selama ni tidak pernah sampai seminggu. Ini mau seminggu lebih sudah. Tidak jumpa empat hari pun sudah Ariana melekat macam belangkas dengan saya. Ni kali nda tau lah.

Tapi saya ada beli toys jugak untuk Ariana. Toys for learning. Reward for her for being good girl. Dress raya pun ada sampai 3 pasang. Mommy nya rambang mata. -___-”

Tadi pagi call lagi diorang di Sibu. Mum in law pesan, beli baju tidur baru untuk Ariana sebab dia sudah membesar dan baju-bajunya sudah sendat. Hehehe. Ok lah. Nanti beli 2-3 pasang. Maybe I’ll go for the cheaper brand sebab pakai pun sekejap ja. Yang sudah sendat ni rasanya baru pakai 2-3 bulan seja.

Oh. Baju raya mommy & Ariana pun sudah siap. Hari ni pegi ambil. Petang boleh sudah cari tudung yang matching. Malam boleh sudah packing ^_^.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

[+] Zaazu Emoticons Zaazu.com