My New pair of CK Eyes

This little girl decided, whenever mommy doesnt do as what she wanted mommy to, she will throw mommy’s spectacle far-far.. (Lempar jauh jauh..so much for direct translation huh?)

After so many I-want-to-kacau-barang-but-mommy-wont-let-me, she grabs my spectacles from my face (anak saya memang ganas) and threw it far-far. 😛

Mau zoom-kuat-kuat baru dapat tengok retakan berantakan cermin. My view also disturbed my the present of the retakan berantakan on my glass.

Since that this spec aged almost 2 years plus, so I decided to get a new one. I still have another spec, but I usually look like mimosh-mimosh when wearing it. And doesnt really suits me i guess. tapi masa beli cantiiikk seja..

I went to 1 optical only at The Hills. Btw, saya dan Ariana berjalan kaki dari Hilton Hotel to The Hills. Tidak lah jauh sangat pun, cuma perlu menyusuri bukit. Saya packed my backpack with Ariana’s extra clothes, diapers, nenen then off we go. Saya sempat menanya the doorman whether Im at the right route to The Hills. Doorman itu dengan tidak semena-mena kerisauan menengok saya dan Ariana yang bermuka semangat untuk berjalan kaki ke The Hills. Seriously, sangat dekat. kamu jangan susah hati. Saya gendong jugak si Ariana dan saya rasa ada kurang 2kg sudah saya ni. Haha.

Anyway, saya jatuh hati with this one plastic frame. The best thing about it was, the total price for it, allows me to get 1 free spectacle worth RM198 including the lense. Jadi saya tanpa membuang masa, terus meng-call Enchek Kedek and told him about it. Last night we went there again for eye measurement.

Just a short one. Both my eyes sama degree. Before this, I used contact lense 2.25 for both eyes. Then there comes a time where everything I see totally blur. So saya menukar contact lense dan meng-up kan degree to 2.5. Then semalam, semasa pengujian mata, the optometrist cakap mata saya adalah getting better. Now back to 2.25 tapi sudah ada silau tapi cuma 0.25. Thanx to bubur carrot Ariana yang sometimes, saya yang habiskan. My eyesight are getting better.

So here it is. Sepasang mata baru untuk saya. Sebenarnya saya sudah semakin boring memakai contact lense. Leceh. Took me 2-3 minutes to put it on. Itu pun kalau tiada habuk yang telah mencampur-adukkan diri ke dalam lense case saya. Terpaksa bangun awal untuk penyediaan pemakaian contact lense. Sudah lah kerja start jam 6.30. Shift van datang jam 6. maka bangun haruslah jam 5 pagi tapi beberapa kali menekan snooze button dan akhirnya terlewat. Akhirnya, saya ter-melalut di dalam perenggan ini. Ehehe.

Sekarang, Ariana selalu senyum-senyum tengok saya with my new pair of eyes. Haiyaaa…