Ringtone

Ringtone yang mula-mula saya pakai untuk phone sekarang ni ialah ringtone yang di buat oleh Enchek Kedek.. nda ingat pun lagu apa..

Then, lepas dengar lagu Mizz Nina ‘What are you waiting for’ dari blog Cinoi, terus saya meng-download lagu tu and convert jadi ringtone..

Oleh kerana saya dan Enchek kedek share iTunes, maka segala ringtone kami ada di dalam iphone masing2.. kira lagu yang sama lah.. Apps pun sama jugak.. Apa yang dia ada, saya pun ada jugak.. Jadi amat tidak di hairankan lah kalau Apps games Hello Kitty pun ada dalam fon beliau..

Dan dengan tidak semena-mena, pada suatu hari di dalam kereta :

Baby.. i never seen someone with your body… (Henpon berbunyi)
Lantas, Enchek Kedek menjawab telepon nya..
BK : Kitak pakai ringtone kamek!
EK : Nda pa lah.. best bah.. cathchy.. I like catchy song..

Then 2 hari lepas saya mendapat satu lagu baru yang best di buat ringtone.

Selepas Enchek kedek selesai menolong meng-convert lagu tu jadi ringtone and memasukkan ke dalam henpon saya, terus dia berkata..

EK : Kamek pun mau pakai ringtone tok lah.. best.. catchy..
BK : aduh.. kitak carik lah lagu lain.. kan kitak sudah siap download satu album Lily Allen.. cari lah lagu dia yang catchy jugak..

So Enchek Kedek pun dengar satu persatu lagu Lily Allen dan berjaya mendapat satu lagu yang catchy untuk di jadikan ringtone beliau..

Despite of the title of the song, this song do sounds catchy and I’m re-considering to share the same ringtone with Enchek Kedek, again.. hehehe

PS : No lah.. nanti terkezut pakcik-pakcik di BOCC kalau henpon berbunyi..