Saya duduk depan PC selama 15 minit.. cuba untuk buat entry.. tapi, 2 kali suda type entry, dua kali jugak delete.. sebab rasa entry tu macam entry-bikin-tidur sebab I am now very sleepy..

Im on nite shift actually.. for 3 days already.. tomorrow will be my last nite shift.. then off for 2 days only.. I noticed that, it is hard for me to explain to other people on how my working shift is.. selalunya explaination tu terus jadi buku cerita.. panjang..

Anyway, nite shift ini bikin sangat mengantuk.. uncle-uncle sini layan diri masing-masing mendengar lagu oldies.. tau ja lah kalau suda lagu oldies.. as much as i enjoy listening to oldies, but now is definitely not a good time for oldies.. mata semakin layu~

Sejuk!!!.. aircond punya temp mesti ngam-ngam/just nice/ perfect for equipment2 dalam bilik ni.. jadi equipment2 semua tidak-tau-apa-itu sejuk sebab diorang bukan manusia.. jadi saya jugak lah yang kesejukkan sampai ke tulang sekarang ni.. walaupun ada bawa selimut (purpose untuk kurangkan rasa kesejukkan).. tapi segan mau kasi keluar.. bukan sebab selimut nda bercuci berbulan-bulan sudah.. heheh.. sebab nanti uncle-uncle ni cakap, ‘amboi..amboi..amboi.. siap bawak selimut lagi’.. although i know that they wont say things like that.. tapi logically, siapa bawak blanket to work? kalau pashmina tu nda heran lah.. tahap sejuk ni kan, sampai tahap kalau lama betul duduk dalam ni, kalau keluar ambil angin sekejap di luar, trus cermin mata berkabus and ada titisan air.. maca mtipu ja kan.. tapi sebenarnya betul.. slalu kalau spek berkabus tu kalau kita duduk dalam kereta n aircond di tumpukan ke muka..

Ok..sebelum saya delete entry ni buat kali ke tiga, BYE!