Ibu-ibu dan Bapak-bapak..

fsdafbas 

Dari kiri : Enchek Kedek, Enchek Beru, Puan Ani, Puan Sheila, Puan Bai, Enchek Merul..

Percaya atau tidak, sekali gus kami dapat baby tahun ni jugak.. tidak..bukan 3 orang lelaki itu walaupun mereka bertiga perut besar..hehe..kami, bini-bini yang beranak..

Paling awal bersalin, Ani, on the 13th of December.. baby boy, Zaim Muhamad bin Hairul.. due date patut 3rd Dec, tapi baby belum mau keluar..after 10days baru baby keluar..

Di ikuti oleh Bai, on the 15th of December.. baby boy jugak, Amirul Thaqif Aryan bin Amirul Jauhari.. 3.85 kg.. congratz Bai sebab berjaya meneran baby seberat itu…

Then, kan sepatutnya my due date on 7th january.. but due to baby punya position yang songsang sebab nda sempat berpusing, so I was scheduled to deliver on 24th Dec, caesarian.

Alhamdullilah, I went through it all. walaupun nda beranak normal, tapi kena potong perut tu boleh tahan jugak sakitnya.. huhu..

oh.. and ITS A GIRL!!!!! 3.1 kg.. baby menangis betul yesterday sebab maybe dia belum mau keluar lagi tapi suda kena kasi keluar awal.. hehe..

Nama for baby belum mau announce lagi.. nanti lah tunggu semua registration sudah selesai then baru announce..

Jadi, kira masin jugaklah mulut si Bai yang mau kami semua bersalin bulan December..

Anyway, baru pagi tadi sedar.. baby punya due date 7/1 .. tapi awal keluar.. TAPI, kalau ikut calendar Islam, 24th Dec bersamaan dengan 7 Muharram, 7/1 jugak..