Entry Khas

Peringatan kepada semua orang..

Jangan suka potong Q / barisan di mana-mana sahaja seperti bank, pos office, kaunter di shopping mall ataupun kedai runcit..

Especially di KFC lah.. sangat-sangat di galakkan untuk tidak memotong Q.. lebih-lebih lagi, orang yang kamu potong Q itu ialah seorang pregnant-lady-yang-baru-balik-dari-kerja selama 12 jam-dan-sangat kelaparan-sebab balik kerja jam 6.30 petang-so-terpaksa-tapau-KFC-sebab-lakinya-kerja-malam..

Jahat orang itu.. jahat jahat jahat penjahat yang sangat sangat jahat..

Kalau tadi ramai orang Q and dia pigi potong kan, kira macam logic jugak lah.. maybe dia in a hurry.. but still, potong Q adalah jahat!!..
Tapi, semalam tuh, 3 orang ja yang Q, n dia ialah orang yang ke-tiga.. itu pun dia nda dapat sabar.. huh..

Sudah lah I was alone that time.. and kekurangan ketinggian.. ehem..
Kalau ada laki saya, memang saya suruh dia tukuk kepala dorang satu-persatu.. Itu pun kalau my hubby mau lah.. But he got the height bah..

Ish… benci betul dengan orang macam tuh.. Macam over EMO pulak.. tapi lapar bah.. KFC.. huhuhu… sedap…