I Fell in Love with Online shopping

Ok.. Tipu..
The word ‘addicted’ best describes it..

haisshhh… nasib suda gaji.. nda jugak terasa mau gigit ekor Smokiel sebab gergitan nda dapat membeli.. hehehe..

Iya.. dulu addicted to bag shopping online.. Ada lah a few of my friends yang I managed to promote.. hehe.. a few ja ah.. Im not very good in marketing skills. I dont even have the skills. Skill hebat mencari barang online yang murah pandai lah.. Setakat ajak-ajak ayam tu boleh lah..

Then now, Im more to tudung shopping pulak..
Ok.. Dont make that face.. Jangan ingat saya hangat-hangat taik ayam ja mau pakai tudung..
Kasi ready dulu bah collection tudung.. nanti by the time betul-betul mau pakai suda, senang.. kan? kan? kan?.. Anggukkan saja kepala-kepala anda..

Tapi, sekarang ni, yang hottest in trend are shawls and tudung ekin tuh.. I tried shawl and memang confirm nda ngam with my face shape.. Sangat tidak ngam.. I dont like..
Tudung ekin tu ok.. tapi I macam looked old.. atau maybe sebab jenis yang I tried on tu nda ngam kali..

Since that raya hari tuh, uniform raya saya tuh.. hehe.. ialah pashmina.. So maybe mau stick to pashmina ja lah with black eye-liner.. Oh.. kalau black eye-liner perlukan Ica punya support.. sebab dia yang kasi pakai hari tuh..

See.. mau pakai eye-liner pun nda pandai.. pandai sebenarnya, tapi on my left eye ja.. then kalau suda mau apply on right eye, nda dapat suda.. sebab tertutup both mata.. Mau practice selalu lah.. Siang malam pakai eye-liner.. Sepanjang hari jadi EMO.. Kalau laki bangun pagi, terkejut sebab tengok muka bini EMO bini dia.. ehehe..

Jadi, my anak ni nanti boy or girl ah? Because orang bilang, apa yang the mummy suka buat time pregnant, boleh di agak lah apa gender baby.. Tapi I like shopping.. jadi?.. Anak jadi money-spender.. Bukan santut ah.. SPENDERrrr…