Officially tinggal d rumah baru sudah on saturday..
Oleh sebab terlampau bz, blog pun nda ter update..
Lagipun di rumah baru teda streamyx.. Harap online pakai phone ja..
Management tmnet sini kureng lah.. Janji tahun ni, ada suda tiang telefon.. Sekali pigi lagi hari tu, tahun depan lagi..
Tu lah mau pi sambung balik my celcom broadband.. Di jamin lepas 24 jam, boleh pakai suda.. Nda payah tunggu next year..
Yesterday keluar dating dengan my neighbour, bibi jehan.. Hehe.. Keluar cari barang untuk toilet.. Tempat simpan shampoo,shower,cermin n tempat gantung towel yang cool..hehe.. Price for 2 toilet punya accesories, boleh lah.. Around rm400 sebab i bought stainless steel.. Rumah sendiri suda kan.. Apa lagi mau tahan-tahan atau jimat-jimat.. Belilah yg satu kali puas hati.. At the same time, hubby suruh beli padlock baru sebab the one yang kami baru beli few nite ago, sudah jammed.. Bahaya bagi orang yang balik rumah emergency sebab mau melabur.. Hehe.. Beli brand yale dengan solex.. D jamin smooth ja.. Tapi total up for 3 padlock mau rm200.. Huhu..
After that pegi Farley.. Beli kain lap, lap kaki n baju untuk washing machine.. Sebab dia tidur d luar suda..
Hari ni mau keluar lagi.. With mother in law.. Mau beli tilam..
2 malam sudah tidur sharing atas tilam size super single.. Kami tidur satu position ja sebab kami dua laki bini sangat kurus..
I told hubby, this time beli king size lah.. So that nanti baby tidur tengah2.. Hehe.. InsyAllah..
Then mau beli kipas, meja untuk letak dapur gas and meja makan yg simple n cute..
Oh..hubby’s project malam tadi suda successfull.. Dapat suda cuci kain hari ni.. Eventhough tidak sehalus kerja plumbum, but still, hasil yang bagus jugak for a first timer..
So nanti kalau mau wiring untuk tambah lagi lampu d rumah, kita upah orang ja lah,k?
Tiada gambar yang dapat di share sebab malas mau upload pakai phone..tunggang terbalik jadi nya..