Our Crib

  Kali ini anda akan di sajikan dengan gambar-gambar update grill rumah yang baru di pasang tadi..

According to hubby, tauke tu salah buat… We wanted the bunga to face outside but instead dia buat bunga tu ke dalam rumah..

Which I dont really fancy.. Sebab kalau bunga ke dalam, then tertutup langsir, bagus nda payah letak bunga..

Apa-apa pun, diorang buka bunga2 tu, kasi weld balik, cat baru balik and buat seperti yang kami mau.. Afterall, dia yang salah bikin..

Hasilnya…

 

29102009431

Banyak gambar main door sebab I LOIKE the design.. design yang kami pilih dari catalogue tauke tuh.. Dia bilang semua dia boleh bikin.. Sekali kami mintak ini, dia garu kepala.. Tapi OK jugak.. Macam katak yang terlentang..

For main door and tingkap depan ja pakai design ni.. Tingkap lain pakai diamond shape..

*Please ignore the hungry pregnant lady with the tomato flavor Twisties.. dia lapar tu baru balik dari kerja…