Salam Aidilfitri..

I guess it is not too late to wish ya all

Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Maaf Zahir dan Batin

in a proper way kan???

ikhlas from Enchek Kedek and Bini-Kedek

Marilah kita bersalam-salaman dan meminta maaf sesama sendiri dan kalau sudah orang minta maaf tu, kasi maaf lah.. jangan di simpan dendam sampai bila-bila..

* Mintak Maaf & Mintak Ampun dengan Suami.. bukan setahun sekali yaa.. setiap kali keluar rumah, pergi kerja atau rasa ada terbuat salah tu, cepat-cepat mintak maaf sebab sekarang ni, Syurga di bawah telapak kaki Suami sudah*

~altho I admit, kadang-kadang ego mau mintak maaf sama Enchek Kedek sebab… kalau suda kita minta maaf, dia akan ketawa kembang-kembang hidung sambil mengolok saya~

= tapi Enchek Kedek, mintak maaf lah kalau susah betul mau handle si Bini kedek ni ya..=

Lepas mintak maaf… kita,

Makan kuih baulu…

and..


beraya dengan kawan-kawan..

Then, kalau sudah terlampau penat beraya dan terlampau penat berposing untuk gambar.. lebih-lebih lagi kalau balik-balik muka kita jugak yang di jadikan model gambar oleh laki..

buat muka macam ni dan jeling ke arah camera..

Selamat Hari Raya Cinoi.. Ona.. Aza..

Walaupun si Ona ada request untuk beraya di rumah aku, tapi aku suda balik Sibu, kita cuba tahun depan okay?.. Sebab next year aku beraya di Sibu dulu, then di KK.. which means, kamu sudah berpulangan ke KK dari kampung baru aku buat open house untuk kamu…

ps: Sediakan sampul duit raya warna hijau atau kuning yang ada gambar ketupat atau lampu pelita..

Random pic from my old phone..

Matahari pakai payung.. the same day where angkasawan Malaysia pergi ke mana tuh?? astaga.. pelupa jugak.. bulan kah?
Pakai lence purple konon.. Sekarang nda pernah sudah.. free-free ja kena kutuk oleh laki..

Ikan susu at Siamesse Secret.. sedap..
Laki aku paksa ambil gambar muka aku yang sedang kena cubit pipi oleh dia..

Hujan ais di KK.. ini ice yang jatuh depan rumah kami..

Wajah kesayangan hamba..

Jam Elle yang baru di beli..lepas pakai beberapa minggu, kasi sama Ica..kesian jam dia hilang..

Ini gambar time training di BIF.. uncle Hadi cakap, kalau sudah kahwin, kunci laki punya ‘tut’ pakai ini.. :p
Sila imagine sendiri macam mana di kunci.. saya tidak mau jawab..

Meehun Sabah a.k.a mee hijau.. di jual di Deli Papa,Miri.. suka and slalu makan.. tapi selepas tau restoran ni ada jual oink oink, teda suda pegi sini..


Gothic lah kunun… cat kuku pakai warna hitam.. lepas tu setengah mati jugak mau kasi hilang sebab nda dapat mandi wajib.. padan muka..

Kasut hadiah birthday from hubby yang tidak sempat di pakai sebab kena curi time pegi offshore..

Kasut hadiah dari diri sendiri utk replace kasut Nike yang hilang tu.. Beli Adidas sebab nda jumpa the exact kaler macam yg Nike tu..

Gambar time konvo di Kuching.. ini Amin.. orang Miri..

Rambut my cousin yang super curl.. memang natural punya curl..


Part time jadi tukang lipat baju di butik cousin si Ein.. saja-saja ja ni..sebab boring di rumah teda kerja.. tapi satu hari ja kerja tanpa gaji tapi dapat special price time beli selendang di butik ni..

First pic taken using this phone.. mau try2 camera lah kunun.. thats kak nibung, abang, ica and 2 strangers yg mau beli henpon jugak..